Kert, Medence, Szabadidő - Robitel Wellness Vendégház

Igényes szállás, kedvező árakon
Robitel Vendégház
Menű
Tartalomhoz ugrás
Menű
Kert, Medence, Szabadidő

Szép nagy kerttel rendelkezünk.
Szélső ház vagyunk, Bakonyra néz a kert, nagyon szép a naplemente.
Van 1 db. 3 méteres medence 70 cm mélységgel, gyerekcsúszdával, faházzal körülvéve
Szalonna sütő. Faszenes sütő. Kemence.
játszóvár hintával, mászokával, gyerekkocsi csúzda
Homokozó.
3.m es trambulin.
Focilabda, kiskapu.
Kölcsönözhető kerékpár.
Különálló csúszda.

Játékterem
darts, csocsó, léghoki, karaoke,
Tollaslabda kérhető.
Asztalitenisz
Fémkereső játék

Nagymedence

Mérete 3 méter, mélység 70cm. polipropién kék medence gyerekcsúzdával.
2022 tavaszán átépítésre került, kap egy faházat köréje.
Kap KPE napkollektort, így rossz idő eseténis lehet fürödni. Vízhőfok 22-30 fok között
Nyitva július 1.- augusztus 31 között

Rönk Játszóvár

Mérete 5 méter, kék gyerekcsúzdával.
Mászófallal, hintával, kötéllel.

Veszprémi Uszoda

Néhány jellemző adat:
- 10.400 négyzetméter
- 50x25 méteres nagymedence
- 12,5x25 méteres bemelegítő medence
- 7,5x12,5 méteres tanmedence
- pezsgőmedence
- gyermek pancsoló...
játék kocsi

Mackójátéktól egy játék  kocsi, kis gyerekeknek
Balaton Bobpálya

Cím: Balatonfűzfő, Uszoda u 2, 8184
Nyitva tartás:
Nyitva ⋅ Zárás: 20:00

Telefonszám: (06 88) 586 170
Sobri Jóska Kalandpark. (https://www.bakonyikalandpark.hu/)
Játékok, 3D karika, Bob pálya, Drótkötélpálya, Ejtőgép, elektromos kisautók, Gokartok, Hámori vár-Tízpróba, Hófánk, Jetski, Kalandvár, Kisvasút, Mászófal, Megazipline, Nautic jet, Rotundo-körhinta, Trambulin
Tutaj, Vízi akadálypályák, Vízi rájder, Vízigömb.
Balatoni Élménypark Csopak  forrás http://www.balatonielmenypark.hu/
Cím: Veszprém és Csopak között, a 73-as út mellett.
Kötélpálya, Slackline, Lövészet, Kisvonat, Óriás sakk, Minigolf, Lábtengó, Streetball, Strandröplabda, Pingpong, Tollaslabda,
Quad, Biciklis drótkötélpálya, Óriás inga/szabadesés, Óriás extrém csúszó, Vizes játék/vízi csónak, Vizes játék/vízi gömböc

Rátót és Eplény, Balatonfüred -Győr  Kerékpátút
Az elkövetkező években több mint 150 milliárd forintot fordítanak kerékpárút-építésre fordítani. Vannak olyan beruházások, amelyek folyamatban vannak, például ez is, ahol most állunk – mondta Révész Máriusz kormánybiztos.
Mint megtudtuk, a munkák megkezdésének volt egy előfeltétele, jelesül az, hogy a kerékpárút végig tudjon menni a megálmodott szakaszon. Ez megvalósult, így nincs akadálya, hogy Veszprémet és Zircet önálló kerékpárúttal kössék össze. A távolabbi tervek szerint aztán Balatonfüred és Győr (Pannonhalma) között is tekerhetnek majd a kétkerekűek szerelmesei.
Túrázás (forrás:kirándulástippek.hu)
Veszprém, a királynék városa, érseki központ, legfőbb látnivalója a Várhegy tetején lévő impozáns Várnegyed, az ország egyik legegységesebb barokk negyede. Az érintetlenül fennmaradt veszprémi várnegyed művészeti és történelmi emlékei mellett itt találjuk az ország talán legismertebb vidéki állatkertjét is.
A Veszprémet körülölelő erdőrengeteg, a Bakony nemcsak természeti látnivalóival, hanem történelmi emlékeivel is számtalan programot kínál.
A Bakony szívében, Zircen találjuk az ország egyik legrégibb apátságát, gyönyörűen helyreállított templomával és egyedülálló műemlékkönyvtárával.
Középkori végvárak sorakoznak a vidéken, a gyönyörű fekvésű cseszneki vár, a szépen felújított várpalotai Thury-vár, a nagyvázsonyi Kinizsi-vár, a döbröntei Szarvaskő vára.
Romantikus egyházi emlékekben sincs hiány, a magyarpolányi kálvária, a bakonybéli Szent Kút kápolna mind gyönyörű helyek.
Itt található a világ legnagyobb porcelánmanufaktúrája, a világhírű Herendi, ahol egy európai színvonalú látogatóközpontban, a Porcelaniumban ismerkedhetünk meg a porcelán világával.
A bakancsos turisták is otthon érezhetik magukat a vidéken, legnépszerűbb kirándulóhelyek, a családbarát Gaja-szurdok, a vadregényes Cuha patak völgye, az elbűvölő Római fürdő és természetesen a Bakony központi kirándulóhelye, Bakonybél, megannyi izgalmas túraútvonalával, köztük a Bakony legmagasabb hegyével, a Kőris-heggyel. A világűrt is fel fedezhetjük a Pannon Csillagdában, ebben az egyedülálló tudományos ismeretterjesztő központban.
Egyedülálló látnivalókkal is büszkélkedhet a régió, a tési szélmalmok, a fenyőfői ősfenyves, a rendkívül látványos úrkúti őskarszt mind-mind unikum Magyarországon.
A Bakonyhoz közel találjuk az UNESCO védelem alatt álló pannonhalmi bencés főapátságot, amely az ország egyik legnagyszerűbb építészeti és művészeti öröksége.
Nincs messze a Somló magányos tanúhegye, tetején a várrommal, a hegy szoknyáján pedig Magyarország legkisebb történelmi borvidékével.
Bakonynána Rómaifürdő  (forrás:kirándulástippek.hu)
A Római fürdőt legegyszerűbben Bakonynána felől közelíthetjük meg, a falu végétől Tés felé indulva a második kanyarnál balra egy murvás út visz a Gaja déli partjával párhuzamosan kanyarogva a vízesés felé leágazó gyalogúthoz. Ezt az utat K + jelzés követi, természetesen gyalog is el lehet rajta jutni a vízeséshez, de érdemesebb a szebbik úton, az Országos Kéktúra útvonalán menni.
A Kéktúrára úgyszintén Bakonynána déli végén, a tési műútnál csatlakozhatunk rá, a XIX. századi eredetű egykori fűrészmalom, a ma vendégházként funkcionáló Prém-malom bájos kis épülete mellett vezet el az út, majd egy kis gyaloghídon átkelve a Gaja feletti hegyoldalba vágott úton, az egyre vadregényesebbé és szűkebbé váló völgyben érjük el a Római fürdő előtti nagy tisztást az erdei pihenőhellyel. A szalonnasütőhelytől a patak partján vezet az út a Római fürdő sziklaszorosához.
Az út hossza Bakonynánától: 2 km.
Vinye-Porva Cuha szurdok (forrás:kirándulástippek.hu)
Érdemes Veszprémből elmenni vonattal Györfele. Gyerekeknek nagy élmény, a sok alagut. Vinyénél leszállni és visszemenni Porváig, vagy kortúrát tenni a térkép alapján.
Túlnyomórészt könnyű, szintben tartó jelzett turistautak, egy kisebb emelkedő a Porva-Csesznek vá.-tól a Kopasz-hegyre. A túra nehézségét a patak vizén történő átkelések jelentik, megfelelő lábbeli, vízhatlan bakancs elengedhetetlen. Magas vízálláskor, nagyobb csapadék, hóolvadás után járhatatlanná válnak a gázlók.
Útvonal: Vinye v.m. – Cuha-szurdok – Porva-Csesznek v.á. – Kopasz-hegy – Üveghuta – Hódos-ér – Vinye v.m.
Kiindulási pont: Vinye vasúti megálló, Bakonyszentlászlótól 5 km-re délre.
Robitel Vendégház
8412 Veszprém-Gyulafirátót Füzesi út. 41.
info@robitelvendéghaz.hu  robitel@gmail.com  +36209430477
Created with WebSite X5
Vissza a tartalomhoz